Nasty i “Taste of Anarchy” sredinom marta u Zagrebu

nasty

Turneja “Taste of Anarchy” prozujaće evropskim kontinentom u trećem mesecu, a zaustaviće se 17. marta u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, kada sve ljubitelje tvrđeg zvuka očekuje šest koncerata i to Nasty, Lionheart, Cruelhand, Desolated, Coldburn i Havenside.

Belgijski hardcore bend Nasty osnovan je 2004. godine. Četvoročlani sastav u dosadašnjoj karijeri objavio je pet studijskih albuma, a stiže u Zagreb kako bi predstavio tamošnjoj publici aktuelni album “Shokka” objavljen početkom ove godine.

Lionheart je američki bend iz Ouklenda. Prvi album “The Will To Survive” objavili su 2007. godine, a posle toga usledila su još dva izdanja. Poslednje što je izašlo iz muzičke radionice ovog kalifornijskog benda jeste EP “Welcome To The West Coast” objavljen prošle godine.

Hardcore punk sastav Cruel Hand dolazi iz Portlanda. Formirani su 2006. godine, objavili su četiri albuma u dosadašnjoj karijeri, a poslednji, za sada, “The Negatives” prošle godine za Hopeless Records.

Britanski hardcore bend Desolated iz Southamptona, nemački Coldburn i hardcore/metal sastav iz Sakramenta Havenside upotpuniće svojim žestokim svirkama ovaj događaj.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 60 kuna, dok će cena na dan koncerta iznositi 80 kuna.

Ostavite komentar: