Nastavlja se serijal koncerata Nove snage rokenrola u Novom Sadu

Northern Revival

Northern Revival

U subotu 24. oktobra sa početkom u novosadskom klubu The Quarter, održaće se drugi deo mini festivala pod nazivom Nove snage rokenrola 2015.

Nastupiće grupe Northern Revival, Neprijatelj prelazi zeku, Po kratkom postupku i Putrid Blood.

Još jedan koncert (na kojem će takođe nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline) će biti održan u klubu Quarter, 24. novembra. Sve nastupe prati stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV – Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub „Quarter“), koji će na kraju doneti odluku o pobedniku, kome će pripasti pravo i čast da svojim nastupom otvori NS Koncert godine.

Bendovi koji žele da se prijave za učešće na novembarskom koncertu, mogu svoje pesme u mp3 ili wav formatu ili youtube linkove da pošalju u inboks fejsbuk stranice, ili na mail adresu extreme.zone021@gmail.com.

Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti „Klasik rok“

Ostavite komentar: