Napalm Death objavili detalje novog albuma

napalm_deathGrajndkor legende Napalm Death oglasili su se povodom novog albuma na kome rade već mesecima, a najavljuju ga kao ‘najbržeg i najnepogodnijeg’ do sad.

“Kada kažemo da radimo na albumu već skoro godinu dana, mnogi pomisle da je to možda preterano za jedan način pravljenja grajndkor muzike”, navodi se u saopštenju benda.

“Istina je zapravo da ga radimo malo po malo, pokušavajući da dostignemo razne tipove soničnog napada. U određenim krugovima postoji mišljenje da ne možete mnogo toga uraditi s ovim našim bučnim tipom muzike. Mi se s tim ne slažemo, tako da pored nekoliko stilskih izleta na ovom albumu (od kojih su pojedini srećne nezgode), moramo reći da je ovo sirovije izdanje, možda malo otkačenije, ali kao i uvek bujno, gadno i, nadajmo se, osnažujuće takođe. Svakako ne ispolirano – fuj! Ovde će se naći nešto od najbržih i najnepogodnijih stvari koje smo ikad napravili, a s druge strane, nešto i od najuvrnutijih, potpuno represivnih i najsmelijih stvari takođe”.

Bend je objavio i imena nekoliko pesama koje će se naći na albumu: ‘Copulating Snakes,’ ‘Dear Slum Landlord’ (odsviranu na Roadburn 2014), ‘What is Past Is Prologue,’ ‘Stunt Your Growth’.

Domaća publika bila je u prilici da u februaru, zajedno sa Hatebreddom, posluša ovaj legendarni bend uživo.

Ostavite komentar: