Najveći solo koncert Silentea u Zagrebu

Silente 01
Dubrovačka grupa Silente održat će najveći solo koncert dosad, u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu 20. veljače 2016. godine.

Koncertom u veljači Silente će završiti ciklus drugog studijskog albuma “Neće rijeka zrakom teći” i okrenuti se prema trećem. Često osporavan ili problematičan drugi album za njih nije ispao prevelika prepreka i lavina pokrenuta “Lovcem na čudesa” s hitovima “Morski ljudi, morske žene”, “Još jednom” i, naravno, “Tercom” nastavila se jednakom snagom u 2015. “Rijekom”. Prvo je na scenu stupila pobjednička pjesma Zagrebačkog festivala “Čudna ili čudesna”, da bi je sredinom rujna naslijedio jedan od najvećih domaćih hitova ove jeseni – “Neobranjivo”. U manje od dva mjeseca “Neobranjivo” je ulovilo gotovo 220 tisuća YouTube pregleda, i to baš u vrijeme kad grupa na Tulum turneji puni dvorane u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Životni vijek albuma nastavit će se pjesmom “Rekla si da nikad nisi voljela ovako” koja je upala u konkurenciju 63. Zagrebačkog festivala i koja će debitirati taman pred koncert u Domu sportova.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kn, koja će ostati na snazi do 31. prosinca. Od 1. siječnja do 19. veljače za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na dan koncerta 85 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Ostavite komentar: