Najavljeni izvođači za Festival 84 na Jahorini

EXIT FreedomOrganizacioni tim iza jednog od najvećih muzičkih festivala u Evropi, EXIT, pokrenuo je organizaciju novog festivala u okviru EXIT franšize. Od 15. do 18. marta će se, na Jahorini, održati prvo izdanje “Festivala 84“.

U pitanju je nedavno pokrenut trend organizovanja festivala u zimskim uslovima, na planini. Neki od izvođača koji će nastupiti na prvoj “84-ci” su, za sada Sigma, Asian Dub Foundation, Mahmut Orhan, Bad Copy, Van Gogh, veliki broj inostranih DJ-eva i mnogi drugi muzičari.

Celokupan program Festivala možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu. Već poznata ponuda karata za EXIT avanturu, “1 karta = 5 festivala”, trajaće, prema najavi organizatora, do 26. januara i obuhvata karte za, već poznatih, 5 EXIT-ovih festivala širom Balkana. To su: “Festival 84” na Jahorini (BiH, 15-18. mart), “Sea Star” u Umagu (Hrvatska, 24-27. maj), “Revolution” u Temišvaru (Rumunija, jun 2018), matica Avanture, “EXIT” u Novom Sadu (12-15. jul) i “Sea Dance” u Budvi (biće najavljeno).

Ostavite komentar: