Najavljen trinaesti Urban Fest Osijek

Urban Fest Osijek
Trinaesti Urban Fest Osijek održat će se od 21. do 25. lipnja u dvorištu Vege.

Ove godine sam festival će, umjesto tri dana, trajati čak pet dana. Također, ova godina ponudit će i posebno mjesto za osječku scenu, koja će biti kvalitetno zastupljena kroz svih pet dana festivala, ali iz organizacije su se potrudili angažirati i trenutno najveće osječke glazbene zvijezde, koje rasprodaju koncerte i klubove po cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji.

Novo je i to da festival više nije demo karaktera, no to ne znači da publika neće moći čuti najbolje neafirmirane bendove u regiji. Ove godine su oni odabrani na drugačiji način te nema nikakve sumnje kako će se to pokazati kvalitetnim rješenjem, budući da je riječ o bendovima koji bi već za godinu ili dvije mogli dogurati do headline materijala s mnoštvom fanova.

Kroz ovih pet dana, UFO binom će prodefilirati između 20 i 25 bendova iz više država, što također potvrđuje kako je festival još uvijek uspio ostati internacionalnog karaktera, a to je ono čime se u organizaciji posebno ponose.

Festival će izvođače objavljivati na vrlo zanimljiv način, krenuvši s prvim imenom, pa svaki dan nakon toga po jedno novo, sve dok se ne kompletira cijeli popis, na kojem će se sigurno pronaći za svakoga po nešto.

Ostavite komentar: