Najavljen drugi Hills Up festival na Zlatiboru

PartibrejkersDrugi po redu, muzički festival Hills Up. biće održan od 23. do 25. jula na zlatiborskom Tić Polju.

S.A.R.S., Osvajači, Partibrejkersi, Ritam nereda, YU grupa, Artan Lili, Ničim izazvan, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, samo su neke od grupa koje su potvrdile svoje učešće na drugom festivalu Hills Up na Zlatiboru. U toku je i konkurs za neafirmisane izvođače, koji su raspisali organizatori u želji da podrže mlade muzičare, ali i da program festivala učine što zabavnijim i raznovrsnijim.

Organizatori su objavili i konkurs za najbolju amatersku fotografiju Zlatibora, video klip o Zlatiboru snimljen mobilnim telefonom u trajanju od jednog minuta i afirmativni blog o Zlatiboru na temu: “Zlatiborski hedonizam“, a prijave se mogu slati na adresu ezonazlatibor@gmail.com. Takođe se, na istu adresu, mogu prijavljivati mladi zainteresovani za volontiranje tokom trajanja festivala, kao i oni koji žele da se takmiče na turniru u basketu. Uz muzički program, biće stavljen akcenat i na adrenalinske sadržaje kao što su zip-lajn i planinska trka, na dnevne radionice i dr.

Ove godine će paket karata biti jeftiniji nego prošle i iznosiće 1.000 dinara, dok će cene dnevne karte biti 400 dinara. Trenutno je u toku prodaja promotivnih paketa putem interneta, a po njenom završetku karte će moći da se kupe na na prodajnim mestima širom Srbije.

Ostavite komentar: