brkovi

Najavljen deveti Skaville festival u Križevcima

Kawasaki 3p

Kawasaki 3p

Grad Križevci će i u 2015. godini biti mjesto za sve ljude koji traže kvalitetan i raznolik sadržaj u kontinentalnoj Hrvatskoj, od muzičkih izvođača iz cijelog svijeta preko programa za najmlađe do sportskih i kulturnih aktivnosti. Početak ljeta na kontinentu označava upravo početak Skaville Festivala koji će se održati od 9. do 12. srpnja.

Skaville Festival je povratkom u Križevce postao središnja gradska manifestacija koja privlači većinom mlađe posjetitelje iz cijele Hrvatske i regije a već dugi niz godina festival posjećuju i razni gosti iz cijele Europe. Opuštena i prijateljska atmosfera, odlična glazbena selekcija na dvije pozornice, besplatno kampiranje, sportski program, križevački bazeni i pregršt zanimljivog sadržaja mamac su ugodan boravak u Prigorju.

Izvođači na festivalu su Kawasaki 3P, Chainska Brassika, Gypsy Ska Orquestra, Jeboton Ansambl, Pirate Rude Soundsystem i DJs Skins 1905.

Ulaznice možete kupiti online i na svim Entrio.hr pretprodajnim mjestima. Iskoristite prvih mjesec dana za super povoljna ulaznice.

Cijene:

  • 01.04 -01.05. 80kn
  • 01.05.-01.06. 90kn
  • 01.06.-02.07. 99kn

Ostavite komentar: