Nagradna igra: Vodimo Vas na Partibrejkerse u Nišu

PartibrejkersBalkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za koncert legendarnog beogradskog rok sastava Partibrejkers koji će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovini) u Nišu.

Troje najbržih koji navedu „Koje godine su Partibrejkersi objavili svoj prvi studijski album?”, dobija po jednu kartu za koncert ovog benda koji će biti održan u petak, 16. septembra u dvorištu Univerziteta (Banovini) od 21 čas.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani danas do 18 časova.

Ovom prilikom Partibrejkersi će u Nišu napraviti finiš letnje koncertne turneje, a pored izbora najboljih pesama iz 34 godine duge i plodne karijere, predstaviće i nekoliko numera sa novog, aktuelnog albuma „Sirotinjsko carstvo“ koji je krajem prošle godine objavljen pod etiketom „Odličan Hrčak“ iz Beograda.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti po ceni od 800 dinara do petka, 16. septembra do 17 časova u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na ulazu u dvorište Univerziteta, od 19 časova, cena karte iznosiće 1.000 dinara. U slučaju nestabilnog vremena bina će biti natkrivena po festivalskim standardima.

Ostavite komentar: