brkovi

Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Rundek Cargo Tria u Nišu

Rundek Cargo TrioBalkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za nastup Rundek Cargo Tria ovog petka u u Dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu.

Ukoliko želite ulaznicu dovoljno je da odgovor na pitanje “Koja pesma sa novog albuma “Mostovi” je nastala kao pesma za istoimenu plesnu predstavu Hrvatskog narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve ?” pošaljete na adresu redakcija@balkanrock.com uz obavezno ime, prezime i kontakt telefon.

Nakon dve godine, Rundek Cargo Trio će održati koncert u Nišu u petak, 21. avgusta od 21 čas u Dvorištu Univerziteta (Banovina) i tom prilikom promovisati novi aktuelni albim “Mostovi”, koji je objavljen početkom juna pod okriljem izdavačke kuće Long Play iz Beograda.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara mogu se kupiti do petka, 21. avgusta do 17 časova na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim. Na ulazu u dvorište Univerziteta, ulaznice će se prodavati od 19 časova po ceni od 1.000 dinara.

Organizatori napominju da će u slučaju nestabilnog vremena bina biti pokrivena po festivalskim standardima i da neće biti odlaganja koncerta.

3 komentara o “Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Rundek Cargo Tria u Nišu

Ostavite komentar: