brkovi

Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Partibrejkersa u Nišu

Partibrejkers

Balkanrock vas nagrađuje! Troje najbržih koji navedu “Koje pesme su se našle na prvom singlu Partibrejkersa?”, dobija po jednu kartu za koncert ovog benda koji će biti održan u subotu, 19. septembra u 21 čas u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani tokom današnjeg dana.

Na predstojećem niškom koncertu Partibrejkersi će odsvirati set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje dosadašnje karijere, a premijerno će predstaviti i nekoliko pesama sa novog albuma “Sirotinjsko carstvo” koji će zvanično biti objavljen krajem septembra pod etiketom beogradske izdavačke kuće Odličan hrčak.

Ulaznice za niški koncert Partibrejkersa mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni do subote, 19. septembra do 14 časova na sledećim prodajnim mestima: Vintage Shop (Davidova 9), CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC – Kalča, prizemlje). Neposredno pred početak koncerta, od 19 časova, karte će se prodavati po ceni od 1000 dinara na ulazu u Dvorište Univerziteta.

Ostavite komentar: