Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Električnog orgazma u Beogradu

Električni orgazam

Balkanrock vas nagrađuje! Petoro najbržih koji navedu “Kako se zove poslednji singl sastava Električni orgazam?”, dobiće po dve karte za rođendanski koncert ovog benda koji će biti održan u nedelju, 27. decembra u 21 čas u Domu omladine Beograda.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani tokom današnjeg dana.

“Sviraćemo presek cele karijere, od prvog do poslednjeg albuma, znači oko dva sata najvećih hitova. Planiramo da izvedemo i jednu novu stvar kao najavu albuma kog planiramo da objavimo iduće godine, ali i neke pesme kao što su ‘Locomotion’ i ‘Seks, droga, nasilje i strah’ koje dosta dugo nismo svirali u Beogradu”, najavljuje gitarista i pevač Srđan Gojković-Gile.

Tokom 35 godina postojanja Električni orgazam se pokazao kao jedan od najznačajnijih domaćih bendova, objavivši niz uticajnih i žanrovski izuzetno raznolikih albuma kao što su novotalasni debi “Električni orgazam”, psihodelični “Lišće prekriva Lisabon”, rokenrol “Distorzija” i živi “Braćo i sestre”, eklektični “Zašto da ne” ili poslednji, gruvajuće fankoidni “To što vidiš to i jeste” (2010).

Ulaznica za koncert Električnog orgazma košta 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Ulaznica će na dan koncerta biti 1.500 dinara.

Ostavite komentar: