Nagradna igra: Vodimo vas na Gobline u Nišu

Balkanrock.com u saradnji sa organizatorom Rock N’ Roller Promotion, nagrađuje vas 3×1 ulaznicom za nastup Goblina u dvorištu Univerziteta u Nišu.

Troje najbržih koji navedu “Koje godine i pod čijom etiketom je objavljen album U Magnovenju?”, dobija po jednu kartu za nastup legendarnih šabačkih pankera Goblina, koji će nastupiti u petak, 14. jula u Nišu. Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovini) sa početkom od 22 sata, a sat vremena pre Goblina na bini na otvorenom nastupiće kultni ladovički pankeri Cepeni Ćunci.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani danas do 18 časova.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage shopu (Davidova 9), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnicama Nemir (Obilićev Venac 35) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta ulaznice će koštati 700 dinara.

Jedan komentar o “Nagradna igra: Vodimo vas na Gobline u Nišu

Ostavite komentar: