Nagradna igra: Podeljene ulaznice za Gobline

goblini

Balkanrock portal u saradnji sa organizatorima Long Play-om, podelio je 4×2 ulaznice za osmomartovski koncert Goblina u beogradskoj Hali sportova.

Najzanimljive poruke imali su Maja Senji, Sanja Hofmann, Luka Marjanović i Zoran Aleksić. Oni su obavešteni o detaljima preko Facebooka.

Ovim putem obaveštavamo i ostale učesnike, koji nisu sada dobili ulaznicu, da ćemo pred koncert deliti još ulaznica!

U nastavku slede njihove poruke:

Luka Marjanović:

Od Goblina pesme ispunjavaju mi dan
Njihov koncert dolazi u san
Zato za Gobline šaljem jednu molbu
Da prekinu roditeljsku zlobu

Za koncerte ne dobijam pare
Zato pozivam idole stare
Za pomoc zamoliću vas malu
Poklonite nam kartu za sportova halu

Sanja Hoffman: Uvenuo mi fikus (proslogodisnji poklon za 8. mart)

Maja Senji: Da budem iskrena Gobline nikad nisam slušala… Ali je zato moj budući suprug kao malo dete kada su oni u pitanju… Mislim da nikad neće prerasti pivo I šutku kada je koncert Goblina u pitanju. Elem, godinama je on meni priređivao iznenađenja za 8. mart, i ukoliko bih osvojila karte želela bih da jednom I ja njega iznenadim za ovaj datum, a ovo bi bila savršena prilika jer tako nešto sigurno neće očekivati.

Zoran Aleksić: Zato što je to bend koji je jednom klincu pomogao da formira svoj životni stav.
Sve je počelo davne ’93. Ćale moje tadašnje simpatije mi je jednom prilikom dao kasetu na čijem je omotu pisalo samo Goblini, uz reči: Ti si nekako čudan, tebi će se ovo verovatno svideti. Simpatija je ostala samo simpatija, ali se rodila jedna druga vrsta ljubavi koja traje i dan danas – prema muzici Goblina, kao i samom Punk-u.

 

 

Ostavite komentar: