brkovi

Mr.Rabbit u saradnji sa Sanjom (ZAA) objavio spot za pesmu ’’Želje’’

Mr.Rabbit

Valjevski muzičar Mr.Rabbit objavio je sa bendom novi spot za pesmu ’’Želje’’ koja je snimljena u saradnji sa Sanjom Vučić iz kruševačkog benda ZAA .

Sanja Vučić

Sanja Vučić

Ovaj spot je, uz prethodna dva singla – “Noćna Luka Brodova” i “Tender”, najava za album prvenac koji će se pojaviti sredinom meseca pod etiketom izdavačke kuće Lampshade Media.

U pitanju je “Live Session”, sniman u beogradskom “ATTIC Studios”. Ekipa iz ATTIC-a potpisuje produkciju spota, kameru Miloš Ivanović, a snimanje, mix i mastering pesme Mićun Jauković.

Za razliku od prethodna dva singla, ovaj donosi nešto drugačiji zvuk, te se umesto teških gitarskih rifova ili laganih klavirskih linija praćenih frulom oseti neobičan funk groove začinjen snažnim vokalom mlade Kruševljanke.

Međutim, kao i prethodne dve pesme, i ova nosi snažnu društvenu poruku, ’’maskiranu u jedan mali život, u jednu svakodnevicu našeg prosečnog sudnarodnika, koji je, bez sumnje, svako od nas’’, navodi mladi autor, te se po tome ni malo ne razlikuje od dve pesme koje smo već imali priliku da čujemo, ni, ako je verovati autoru, od albuma koji ćemo uskoro čuti.

Ostavite komentar: