Mr. Rabbit objavio spot za pesmu “Sima”

Mr.Rabbit
Valjevski muzičar Aleksandar Danilović a.k.a. Mr. Rabbit s bendom je objavio novi spot za pesmu „Sima“ koja je snimljena u saradnji sa saksofonistom Urošem Nedeljkovićem i Jovanom Kneževićem iz beogradskog benda Mašta Bašta.

„Sima“ je jedna od četrnaest pesama koje su se našle na albumu „Noćna Luka Brodova“, a koji je pre skoro dva meseca objavljen u digitalnoj formi za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media i dostupan je za preslušavanje na servisima kao što su Deezer i iTunes. Prema rečima autora, početkom jeseni se može očekivati i fizičko izdanje albuma.

Spot je sniman u beogradskom ATTIC Studios. Ekipa iz ATTIC-a još jednom potpisuje produkciju spota, kameru Miloš Ivanović, a snimanje, mix i mastering pesme Mićun Jauković.

U singlu se na neobičan funk groove, začinjen vokalom, dobro poznatog Jovana, nadovezuje fenomenalan saksofon u izvedbi Uroša Nedeljkovića. Kao i većina pesama sa samog albuma, i ova nosi snažnu društvenu poruku „iskazanu kroz izvesnog Simu, u kojeg smo utkani svi mi, počev od onih na vrhu piramide“, kaže autor. Album „Noćna Luka Brodova“ će uskoro biti dostupan za preslušavanje u celini i na oficijalnom YouTube kanalu muzičara.

Ostavite komentar: