Mr.Rabbit i Township Rebellion objavili spot za pesmu “Tender”

Mr.RabbitValjevski muzičar Mr.Rabbit objavio je spot za pesmu “Tender” koja je snimljena u saradnji sa bendom Township Rebellion.

Ovaj spot je, uz prethodni singl “Noćna Luka Brodova“, još jedna najava za istoimeni album prvenac koji će se pojaviti u narednih nekoliko nedelja.

Produkciju spota potpisuje lazerevački mrBassArte Production, režiju Petar Belaćević. Pesma je snimana u beogradskom studiju Draft i valjevskom Mars. Mix i mastering potpisuju Nikola Spasić i Mr.Rabbit.

Ovaj, kao i prethodni singl, nosi snažnu društvenu poruku, koja se, po rečima autora, apsolutno može očekivati i na nadolazećem albumu. “Što se tematike tiče, ova pesma jako dobro predstavlja ono što će se veoma uskoro čuti na albumu, a to je svakako, viđenje našeg današnjeg, ni malo savršenog društva iz ugla malog čoveka, koji je spletom srećnih okolnosti dobio priliku da se nađe sa druge strane zvučnika, u ovom slučaju ekrana. Što se zvuka tiče, ova pesma najavljuje ono što će u skoroj budućnosti ljudi moći da čuju od nas. Što u nekom od singlova, što na nekom od nastupa”, dodaje autor.

Ostavite komentar: