brkovi

Mortal Kombat, ČBS, Dok7 i Seljačka Buna u Nišu

Čovek Bez Sluha

Čovek Bez Sluha

Bendovi Mortal Kombat, Čovek Bez Sluha, Dok7 i Seljačka Buna nastupiće u subotu, 30. maja u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu.

Početak zajedničkog koncerta zakazan je za 20 časova, a karte po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Vintage Shop, Music House i Energy Music Shop. Na dan koncerta, karte će se prodavati na ulazu po ceni od 600 dinara.

Mortal Kombat trenutno promoviše svoj drugi album od 13 baksuznih pesama „Runda 2, udri!” koji je besplatno dostupan za download na oficijalnoj internet prezentaciji benda. Oformljen 2009. godine u Beogradu, Mortal Kombat stvara muziku koja je bazirana na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo.

Popularni “Šumadijski Ramonsi”, Čovek Bez Sluha novim maksi singlom i koncertnim aktivnostima obeležavaju dve decenije rada. Važe za jedan od najboljih lajv bendova, sa velikim brojem hitova (“Daleko blizu daleko”, “Ništa mi staro ne nedostaje”, “Superheroj”, “Gotovo je”, “Reci ne”…).

Punk-rock bend iz Niša, Dok7 iza sebe imaju album “Ni5 Ni6” objavljen pod etiketom Multimedia Music i mnoštvo nastupa po Srbiji i regionu. Godine 2011. osvojili su drugo mesto na Zaječarskoj Gitarijadi.

Bend Seljačka Buna svira samoproklamovani žanr agro-metal. U muzici Seljačke Bune dominira metal zvuk sa primesama klasičnog roka, bluza i etna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu.

Ostavite komentar: