Morrissey prodaje majice “Be kind to animals. Or i will kill you”

Morissey

Bivši frontmen benda The Smiths započeo je sa prodajom “zvanične Morisi” odeće preko nove onlajn prodavnice koja je sa radom u Britaniji otpočela u četvrtak, a u Americi u petak.

U prodavnici se može naći niz artikala na kojima su ispisane reči pesama: majica sa natpisom “Be kind to animals. Or I will kill you”, torba sa natpisom “Shoplifters of the world unite”, šolja na kojoj piše “Share some greased tea with me” rečenica iz pesme “Everyday is like sunday” i jastuk sa natpisom “Las night I dreamt that somebody loved me”. Između ostalog u onlajn prodavnici mogu se kupiti i razglednice, peškiri i naravno Morijsijev lančić sa metalnim krstom.

Ove godine pevač je izdao i svoje deseto solo izdanje World peace is none of your business i samo mesec dana nakon toga našao se u središtu još jedne žučne javne svađe sa svojom izdavačkom kućom Harvest Records žaleći se na nedostatak promocije albuma. Nedavno Morisi je objavio da radi na Ramones best-off projektu u čast Tomija Ramouna, poslednjeg člana kultnog sastava koji je preminuo u julu ove godine, ali datum objavljivanja ovog izdanja i dalje nije poznat.

be-kind-to-animals

Ostavite komentar: