Milutin Jovančić: “Nikola Vranjković više nije član grupe Block Out”

milutin_jovancic

Prema najnovijem saopštenju beogradskog benda Block Out, gitarista i autor većeg dela pesma, Nikola Vranjković nije više član sastava.

“Nekoliko godina unazad došlo je do ozbiljnih problema unutar benda što je kulminiralo u poslednjih pola godine. U suštini, Nikola već dugo nije deo benda, nezadovoljan jer je okružen ljudima koji ne umeju, kako je sam sebe ubedio, da iznesu njegove ideje. Sa druge strane, ostatak benda je izgubio svaku komunikaciju sa njim i sve je postalo jedno veliko mučenje koje nikome nije potrebno”, napisao je Milutin Jovančić u saopštenju. “Nadamo se da će Nikola naći dovoljno kvalitetne muzičare sa kojima će uspeti da ostvari ono što je naumio.”

Prema Milutinovim rečima, Block Out nastavlja sa uobičajenim aktivnostima: “Posle mnogo vremena ponovo uživamo u muzici. Postavili smo sebi ciljeve, radimo na njihovom ostvarenju i iskreno se nadamo da ćemo novim pesmama uspeti da zadovoljimo očekivanja i ukus naše publike”.

Nikola Vranjković za sada nije želeo da komentariše odluku benda.

7 komentara o “Milutin Jovančić: “Nikola Vranjković više nije član grupe Block Out”

 • zozi

  Koju bre većinu pesama, Nikola im je napisao SVE pesme. Samo A strana prvog albuma su pesme koje Nikola nije radio i te pesme se ne računaju da su Block Out ovakvim kakvim ga svi znamo.

  Reply
 • Dunavski cvet

  Ha, ha, ha, sad mogu samo da pevaku “Dodajem gas ostaje grad iza nas” i “Voli me sanjaj me”. Nikola je institucija za njih, oni su ništa bez njega.

  Reply
  • alkaz

   Nije bas tako. Nikola jeste napisao vecinu pesama po kojima su prepoznatljivi, ali zajedno su block out.
   Celina koja je zvucala sjajno.
   tesko da ce razdvojeni nesto postici

   Reply

Ostavite komentar: