Miki Solus, Jovanović i Ti u Božidarcu

Grupa TiU petak, 23. oktobra u okviru Vračar Rocksa u Božidarcu nastupiće psihodelični pop duo iz Beograda, grupa Ti, njihov sugrađanin Jovanović, i Miki Solus, zagrebačka atrakcija koja godinu dana unazad klupske scene širom Balkana čini zabavnijim nego ikad.

Pesmama “Pun kufer”, “Hipster”, “Robi Prosinečki”, nesvakidašnjim humorom i ​​ pomerenim muzičkim izrazom, Miki Solus se vrlo brzo izdvojio kao jedan od najoriginalnijih izvođača u regionu. Akustični rep, s primesama energičnih i brzih jazz/punk elemenata… tako opisuju Mikija Solusa… U stvari, to što radi Miki Solus, kantautor koji je rekao “Ne!” gitari i seo za klavijaturu, nije lako opisivo…

Sa Miki Solusom kome će ovo biti prvi nastup na Vračar Rocks! festivalu, nastupiće i grupa Ti – zavodljivi duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, a koji nije potrebno posebno predstavljati niti posetiocima Božidarca, niti koncertnoj publici uopšte.

Jovanović, koji će publiku uvesti u nastupe grupe Ti i Mikija Solusa, izvešće pesme sa svog ​istoimenog ​ debi albuma koji trenutno promoviše, a koji predstavlja ​​ amalgam amerikane i bluza začinjen evropskim i balkanskim nasleđem.

Ulaznice po ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, ulaznice će koštati 500 dinara.

Ostavite komentar: