Mike Portnoy nezadovoljan fanom u novoj Dream Theater majici

mike-portnoy

Legendarni bubnjar Mike Portnoy nije bio previše zadovoljan kada se pojavio fan koji je nosio majicu Dream Theatera na kojoj se nalazi artwork za album “Dramatic Turn of Events“, izdanja koje se pojavilo nakon njegovog odlaska iz benda.

Portnoy je nakon toga odlučio da iskaže svoje mišljenje na internetu, gde je ukazao da je fan mogao da odabere neku od starijih majica i da je trebalo pokazati malo više saosećajnosti.

Vrlo brzo, Portnoy je odlučio da postavi komentar na Twitteru: “Tužno je kako ne mogu objaviti ništa na Facebooku ili Twitteru, a da mi svi ne skoče za vrat. Svi imaju pravo na mišljenje, osim mene.” Isti komentar je MP odlučio da izbriše.

Sajt Metal Injection je komentarisao Portnoyev postupak u smislu da nije trebalo da postavlja bilo šta na internetu ukoliko nije želeo da ga ljudi kritikuju zbog njegovog stava. Ipak, kasniji Portnoyev post u kom je na smireniji način iskazao da nema ništa protiv bilo koga, samo da bi trebalo misliti da postoje ljudska bića koja mogu reagovati na osnovu tuđih akcija, je ipak na pozitivniji način zaključio blago neprijatnu situaciju.

Ostavite komentar: