Mel Camino ima novi spot “U magli od vanilije”

Mel Camino - U magli od vanilije

Nakon singla “Homo Homini Lupus”, Mel Camino predstavlja svoj novi singl/spot “U magli od vanilije” kojim najavljuje rujanski izlazak trećeg albuma “Avion bez uzletne piste”.

Iz Mel Camina objašnjavaju kako su se odlučili baš za ovu pjesmu snimiti video: “Kriterij za odabir ove pjesme bio je praćenje širine osmijeha naše ciljne skupine od 20 slušača albuma. Za vrijeme sviranja “U magli od vanilije” naši su mjerni instrumenti doslovce podivljali, jer nisu baždareni na toliku količinu ushita. Također, tijekom glasnog preslušavanja albuma, susjedi nam jedino poslije ove pjesme nisu urlali da stišamo muziku. To je bio znak koji ni u ludilu nismo htjeli zanemariti.”

Novi spot Mel Camina „U magli od vanilije“ prometejski otkriva kako u doba opće besparice snimiti atraktivan i „totalno drukčiji od drugih“ spot. Ovo je spot u kojem su redateljska palica i vizualni efekti povjereni isključivo u ruke vaše mašte.

Iz benda još dodaju: “U spotu je sudjelovalo dvadesetak prijatelja benda koji su, baš poput nekih članova, mahom „inventar“ velikogoričkog Irish Puba na terasi kojeg je snimljena većina scena. Snimanje je proteklo u veseloj atmosferi, a kako i ne bi kad je bend svim prisutnima okrenuo deset rundi. Visoka stopa nezaposlenosti u ovom je kontekstu ispala pozitivna jer je pomogla da svi sudionici budu na raspolaganju tijekom cijelog radnog dana. Za vrijeme snimanja nije stradala nijedna životinja, ali jesu brojne pive, milijuni moždanih ćelija, jedan marker, 15 kg papira i pokoji živac kamermana.”

Singl možete besplatno preuzeti, a spot pogledati u nastavku.

Ostavite komentar: