brkovi

Mayhem sredinom aprila u Beogradu

mayhem

Norveške ikone black metala, Mayhem, nakon šest godina ponovo će posetiti Srbiju u okviru svoje evropske turneje. Koncert će biti održan u Domu Omladine Beograda, 10. aprila sledeće godine, od strane već dobro poznate organizacije MH Concerts Serbian Hellbangers.

Mayhem je nesumnjivo jedan od najuticajnijih black metal sastava svih vremena, koji je svojevremeno postavio standarde ove muzike na osnovu kojih je hiljade drugih bendova potom gradilo svoj zvuk. Njihovo kultno izdanje, “De Mysteriis Dom Sathanas”, iz 1994. godine, koje predstavlja jedno od esencijalnih izdanja ekstremne muzike, ovom prilikom će biti izvedeno u celosti, na radost brojnih fanova koje ovde imaju i koji odlično znaju šta kako sam bend, tako i taj album predstavljaju za metal u celosti.

Imena preostalih izvođača će biti naknadno objavljena, a karte za ovu manifestaciju se već mogu naći u prodaji. Kontigent ulaznica po ceni od 2000 dinara je u opticaju do 28. decembra, nakon isteka zaliha redovna cena karte u pretprodaji će iznositi 2500 dinara, a na dan koncerta 3000 dinara. Prodajna mesta su EventimFelix Mungos.

Ostavite komentar: