Marky Ramone u Zagrebu početkom prosinca

Marky Ramone's Blitzkrieg
Marky Ramone poziva vas da s njim proslavite 40 godina Ramonesa, jednog od najvećih punk rock bendova svih vremena, i to u petak, 9. prosinca, u zagrebačkoj dvorani Jedinstvo, Trnjanski nasip.

Marky je jedini živući član iz postave Ramonesa koja je primljena u Rock n Roll kuću slavnih, a povodom obljetnice 40 godina izlaska kultne ploče “The Ramones“, svirat će sve hitove i klasike benda. “I wanna be sedated”, “Pet Semetary”, “Blitzkrieg Bop”, “Rockaway beach”, “Sheena is a punkrocker”, “Rock n roll highschool”, samo su neki od evergreena uz koje su odrasli mnogi. Kako te pjesme zvuče danas, zašto su ih na svojim koncertima kao obrade izvodili neki od najvećih svjetskih rock glazbenika, provjerite na koncertu u dvorani Jedinstvo.

Marky Ramone 2011. godine dobio je Grammyja za životno djelo. I nakon 40 godina pronošenja imena The Ramones diljem svijeta, obećava vatrenu svirku i dobar provod, u čast svojim prijateljima i svim fanovima. Povodom 40 godina Ramonesa izdan je i obljetnički box set s raritetima ovog kultnog benda.

Prvih 200 karata, od petka, 14.10., možete nabaviti u ekskluzivnoj pretprodajnoj cijeni od 110 kn u Rockmarku u Berislavićevoj. Nakon toga cijena će biti 130 kn, odnosno 150 kn na dan koncerta. Karte će se prodavati u cd shopovima te putem sustava Eventim.

 

Save

Ostavite komentar: