Marčelo sa Napetim Quintetom u Novom Sadu

Marčelo Prošlo je punih godinu i po dana od poslednjeg Marčelovog nastupa u Novom Sadu. Marčelo se vraća u srce Vojvodine sledećeg petka, 15. maja, kada će nastupiti u klubu The Quarter.

U oktobru prošle godine pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo objavio je knjigoalbum “Napet šou” koji je za samo osam meseci doživeo šest izdanja. Bilo je napeto širom regiona, gde je Marčelo sa Filterima poslednjih meseci koncertno promovisao ovo, prema mnogim mišljenjima, kapitalno delo urbane kulture.

Marčelo, Nensi, Ministar Lingvista i Raid u Novi Sad stižu u pratnji benda “Napeti Quintet” koji su predstavili 30. aprila na koncertu održanom u Domu omladine Beograda povodom Svetskog dana džeza. ​Novi sastav je dokazao da odlično barata džeziranim aranžmanima Marčelovih hitova, a u Novom Sadu će prvi put odvirati punokrvni, energični Marčelov koncert.

Posle nastupa, Marčelo će u Quarteru organizovati druženje sa svojim poštovaocima, te će svi posetioci, ukoliko već nisu, biti u prilici da dođu do svog primerka “Napetog šoua”.

Ulaznice za Marčelov novosadski koncert zakazan za 15. maj dostupne su na svim Gigs Tix prodajnim mestima. Pretprodajna cena iznosi 500 dinara.

Ostavite komentar: