brkovi

Marčelo promovira novi album u Vintage Industrial Baru

MarčeloSrpski glazbenik i pisac Marčelo uz pordšku Filtera 23. travnja prvi put stiže u zagrebački Vintage Industrial Bar promovirati svoj aktualni album “Napet Šou“.

Marko Šelić Marčelo je prije „Napet Šou“-a objavio četiri studijska albuma – “De facto” (2003), “Puzzle shock!” (2005), “Treću stranu medalje” (2008) i “Decu i Sunce” (zajedno sa svojom grupom Filteri, 2010), te roman “Zajedno sami” (2008), zbirku raznovrsnih tekstova “O ljudima, psima i mišima” (2009), roman “Malterego – knjiga prva: Rubikova stolica” (2012) i stotinjak kolumni za razne redakcije.

Posebnu pažnju javnosti skrenuo je tekstovima svojih pjesama, kojima je zavrijedio priznanja poput nagrade TV Metropolis (najbolja pjesma) i Davorin za 2006. i 2009. godinu (najbolji urbani/rock album), a spot za Pozerište prvi je srpski spot uvršten u World chart express europskog MTV-a. Marčelo je vrlo istaknut u svom društveno-umjetničkom djelovavnju u Srbiji.

Kao predgrupa nastupit će zagrebački reperi Fetbojsi. Karte su u pretprodaji i možete ih kupiti isključivo u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 55 kuna. Na dan koncerta koštat će 70 kuna.

Ostavite komentar: