Marčelo gost emisije Jelen Top 10; Poslušajte pesmu “Laž”

marcelo

Poznati hip-hop muzičar i pisac Marko Šelić poznatiji kao Marčelo biće gost emisije Jelen Top 10.

Marčelo  trenutno snima peti studijski album “Napet šou” i kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem prisetiće se debi albuma „De Facto“ koji je pre tačno deset godina označio početak muzičke karijere jednog dvadesetogodišnjaka iz Paraćina, koga smo tada znali kao mladog repera, a danas, deceniju kasnije i kao pisca i muzičara.

Govorići o angažovanim tekstovima pesama, Marčelo će otkriti i koje numere će se naći na novom albumu čiji se  izlazak očekuje na proleće, ali i detalje o video blogu koju takođe nosi naziv „Napet šou“ i  pesmi koja je nastala za potrebe predstave „Klasni neprijatelj“.

Na bini Jelen Top 10 Marčelo & Filteri predstaviće numeru „Pegla“ koja će se naći na predstojećem albumu kao i energičnu numeru “Bol i revolt” na kojoj gostuju i momci iz pančevačkog benda Iskaz.

  • RTS1, nedelja, 00.05h
  • STB, sreda, 22.30 h

MARČELO OBJAVIO ,,LAŽ“

Pred koncerte koje će povodom 10 godina od objavljivanja debi albuma „De Facto“ Marčelo održati u beogradskom Domu omladine 7. decembra i u novosadskom klubu The Quarter 13. decembra, Marko Šelić je objavio novi singl – ,,Laž“, pesmu koja će se naći na predstojećem izdanju ,,Napet šou“.

U Marčelovoj ,,Laži“ krije se samo istina! Još jednom je uspeo da britkim jezikom opiše društvo u kojem živimo i da ukaže na probleme sa kojima se obrazovana omladina svakodnevno susreće – konkretno, na problem zapošljavanja, praćen nepravdom i poniženjem.

Podsećamo da ulaznice za veliki beogradski koncert koji će Marčelo i Iskaz održati 7. decembra u DOB-u mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na svim Eventim prodajnim mestima. Ulaznice za novosadski koncert 13. decembra koštaju 600 dinara i dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima.

Ostavite komentar: