brkovi

Mađarski Torn From Earth objavili album za Tribal Rajber Label

tfe 2015Novi album mađarskog benda Torn From Earth pod nazivom „Loss“ objavljen je za nišku online etiketu Tribal Rajber Label.

Ova trojka je poznata delu publike iz Srbije koji prati sludge metal scenu i više puta su ih mogli čuti na Puljp Stonerizer festivalu na Rtnju.

Za novo izdanje kažu da je najzrelije koje su do sada uradili, a iza sebe već imaju dva EP-a. Sam bend postoji od 2005. godine ali je sve do 2009. stagnirao kako sa izdanjima, tako i sa nastupima. Nakon prvog zvaničnog objavljenog snimka imali su prilike da obiđu dobar deo Evrope i sviraju zajedno sa bendovima poput EyeHateGod, Rosseta, Tombstones.

Svi zainteresovani mogu da preuzmu svoj digitalni primerak besplatno ili uz donaciju sa linka, a do kraja leta će stići i fizička izdanja albuma. “Još jedna novost je da ćemo po prvi putu u prodaji imati izdanje na vinilu. Svi zainteresovani za ploču moći će u napred da je rezervišu preko naše facebook stranice ili maila tribalrajberlabel@gmail.com, a uz svaki vinil na poklon će se dobijati i diskovi sa novim albumom i remasterizovanom verzijom demo snimka iz 2012.”, rekli su iz izdavačke kuće.

Ostavite komentar: