M.O.R.T. predstavili “Ninu” sa “Odjela za žešće” (audio)

mort

S novog i od kritike vrlo hvaljenog albuma “Odjel za žešće” sinjske rock grupe M.O.R.T. dolazi nam novi singl “Nina“.

M.O.R.T. uživo možete čuti na Rock off – festivalu novog zvuka u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture 9.10.

M.O.R.T. je psihodelični rock blues bend širokih pogleda, žestokog zvuka i nezaboravnih koncertnih nastupa, objavio je novi album ‘Odjel za žešće’. Na albumu se nalazi 14 pjesama u kojima M.O.R.T.-ovci sjajnom svirkom koja nadilazi žanrovske granice i duhovitim, ali i ozbiljnim tekstovima komentiraju svakodnevicu, a javnost je već imala prilike čuti tri singla: ‘Tango’, ‘Pas’ i ‘Meni se skače’.

Bend je album predstavio na ovogodišnjem Jelen Demofestu, na kojem su prošle godine osvojili prvo mjesto i time se predstavili široj javnosti. Nakon predstavljanja albuma, M.O.R.T. je i zasvirao pred nekoliko tisuća posjetitelja festivala. Kikos (bas), John (vokal) i Zvrk (gitara) koji sviraju zajedno već 10 godina, no tek pridruživanjem Mile (bubnjevi) prije 2 godine nastaje M.O.R.T. kakav danas znamo.

Iza sebe imaju dobro prihvaćen demo album “Vrhunsko dno” za etiketu Slušaj najglasnije!, brojne nastupe po regionalnim glazbenim festivalima, finale SRF-a i HR demo kluba te pobjedu na Demofestu u Banja Luci.

Ostavite komentar: