Ludak u Razvoju objavili spot za “Nauči me”

LUR

Ludak u Razvoju u ranu jesen zakoračuje novim, uzbudljivim video singlom “Nauči me” i kragujevačkom promocijom, zakazanom za 3. oktobar, novog albuma “Mediokreten”.

Sjajni kragujevački pank kvartet krenuo je punim plućima, tokom leta, sa promocijom svog trećeg studijskog albuma “Mediokreten”, objavljenog za izdavačku kuću “Take it or Leave it records”.

“Kako pronaći smisao i veru za dalje, u ovom trenutnom vrtlogu besmisla, kada većina stvari, za koje znamo i koje čine naš život ovakvim kakvim jeste, svakim danom sve više i više gube na smislu” – objašnjavaju članovi grupe glavnu ideju vodilju koja im je pokazala kuda se u ovoj slojevitoj video priči moraju kretati.

Video produkciju radili su Ivan Jevremović i Nenad Staletić, a režiju Rale Petrović. U spotu se, pored grupe, pojavljuje dosta različitih karaktera, njihovih vernih drugara, prijatelja benda, od kojih je svako na neki način stalni član LUR porodice. Spot je sniman u Sali bivše bioskopske dvorane “Šumadija”.

Koncertna promocija novog albuma “Mediokreten” zakazana je za subotu 3. oktobar, u Bašti Doma omladine, u Kragujevcu, sa početkom u 20:00. Kao podrška, zajedno sa njima, nastupaju i dva prijateljska benda, Dok7 (Niš) i The Socks (Velika Plana). Posebni gosti ovog promotivnog
nastupa biće i legende šumadijske rok scene – Dragoslav Tanasković Trnda (Istok Iza/ Debela Nensi) i Saša Vujić – Vuja (KBO!).

Karte su već u pretprodaji po ceni od 200 dinara, na dan koncerta biće 300 dinara, i mogu se nabaviti u: caffe Oblomov, caffe Nemam Ve De, Dom Omladine, caffe Republica.

Ostavite komentar: