brkovi

Luce predstavila novi singl – “Nakon dana tog”

Luce
Mlada kantautorica Lucija Ćustić Luce novim singlom “Nakon dana tog” sve je bliže objavljivanju svog prvog albuma.

Nakon dana tog je pjesma o nekoj vrsti životne prekretnice, o onom trenutku u životu kad se stvari počnu mijenjati, na bolje. Nekome će to biti dan kad je upoznao svoju srodnu dušu, nekome dan kad je dobio posao, nekome dan kad je sreo starog prijatelja. Ali svakako trenutak kad je doživio ili spoznao nešto bitno, lijepo i pozitivno što će obilježiti i utjecati na njihov budući život. Rekla bih i da je ovo vedrija i manje melankolična strana mene za razliku od prijašnja dva singla”, ovim riječima Luce za Večernji list predstavlja svoj novi singl kojeg partnerski potpisuje s Vinkom Ergotićem gdje po prvi put surađuje i s mladim, talentiranim producentom i aranžerom Mark Mrakovčićem.

Spot je režirao Luka Nižetić, a pokazuje nam neko novo lice mlade glazbenice prilikom čega Luka ističe: “Luce je u ovom spotu napokon pokazala i jednu svoju drugu, energičniju stranu. U jednom momentu se ‘otela kontroli’ i ušla u svoje stanje intimne ekspresije što mi je i bila poanta. Obožavam njen rad i njen vokal pa mi je uvijek veliki kreativni izazov, a i doživljaj uprizoriti ta njena glazbena remek djela u video formu”.

Oko ove perspektivne kantautorice mlađe generacije, posljednjih godinu dana nastao je popriličan hype te bilježi nastupe na Runjićevim večerima, gostovanja na koncertima Sare Renar i grupe Meritas, a kao šlag na kraju uzbudljive debitantske godine, kako i sama izdvaja, bio je poziv glazbene dive Josipe Lisac koja joj je ustupila mjesto na pozornici u Velikom pogonu Tvornice kulture u sklopu večeri ‘Koncert za Karla’ gdje su zajedno zapjevale Lucinu baladu ‘Možda mi’.

Ostavite komentar: