brkovi

Lorna Wing, Lady and the Beards i Wooden Ambulance na Vračar Rocksu

Wooden Ambulance

Wooden Ambulance

U okviru Vračar Rocks! serije koncerata, u prostorijama Centra za kulturu “Božidarac” nastupiće ukupno 20 muzičara okupljenih oko tri benda: Lorna Wing, Lady and the Beards i Wooden Ambulance. Nastup je zakazan za 27. februar.

Lorna Wing su prošle godine skrenuli pažnju na sebe ulaskom u finale Jelen Demofesta u Banjaluci, kao i pobedom na sada već eminentnom Mikser Festivalu u okviru Double Dare konkursa. Karakteriše ih eklektična atmosfera koju pored gitara, bubnjeva i više vokala čine i električni kontrabas, violončelo, klavijature i usna harmonika. U Božidarcu će nastupiti u punom sastavu i predstaviti pesme sa albuma koji izlazi u martu ove godine u izdanju izdavačke kuće Mascom.

Lady and The Beards a.k.a. Jelena Petosevic i bend, se sastoji od četiri člana – jedna dama i njene tri brade. Jelena Petosević – gitara, ukulele, vokali. Aleksandar Dragutinović – gitara. Dragan Urošević – perkusije. Uroš Krivokapić – bas gitara.

Ovaj subotički mnogočlani orkestar dolazi da promoviše sasvim nov treći album “Rough Charms” i da se predstavi u još jednom specijalnom izdanju. WA je prethodno objavio dva odlična studijska albuma, “Intersection” i River Sand” i svirao više desetina koncerata po celom regionu.

Karte za ovo veče staju 300 dinara u FELIX Shopu (TC Sremska), dok će na ulazu biti 500 dinara.

Ostavite komentar: