Ljeto u zagrebačkom Muzeju savremene umjetnosti

Točno za tjedan dana počinju koncerti na krovnoj terasi MSU-a, a svirat će Kawasaki 3P, Majke, Zabranjeno pušenje, Zoran Predin & Lačni Franz, Edo Maajka, Laibach i Električni orgazam.


Ljeto u MSU traje šest subota za redom, od 12. lipnja do 18. srpnja, a otvorit će ga Kawasaki 3P 12. lipnja, dan poslije, 13. lipnja nastupaju Majke, iduće subote, 20. lipnja Zabranjeno pušenje, dok 27. lipnja nastupa Zoran Predin & Lačni Franz. U srpnju MSU će zagrijati Edo Maajka i to 4. srpnja, dok će Laibach nastupiti 11. srpnja, a 18. srpnja Električni orgazam zatvara Ljeto.

Manifestacija je  zamišljena kao spoj glazbe, filma i kulture, odnosno izložbe pa tako ulaznica za svaki koncert obuhvaća i odlazak u Metropolis kino na jednu od projekcija ciklusa “Best of Metropolis” te na izložbu o umjetničkoj školi “Bauhaus” s početka 20. stoljeća.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima sustava Entrio.hr (glazbena knjižara Rockmark). Moguće je i kupiti pakete ulaznica za tri koncerta (Majke, Zabranjeno pušenje i Lačni Franz s Predinom) koji iznose 158 kuna, ili 178 kuna (Električni orgazam, Laibach i Edo Maajka). Koncert otvorenja Kawasaki 3P-a dođe 69 kuna, a svaki sljedeći koncert izvan paketa koštat će 79 kuna. Jedino Laibach ima program za 99 kuna.

U slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

Ostavite komentar: