Leto ljubavi na Jazu uz Sea Dance i ove godine

Sea Dance

EXIT Avantura se nastavlja uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se održati od 13. do 15. jula.

Britanska soul zvezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice John Newman, nastupiće u četvrtak 13. jula na plaži Jaz, i prirediti nezaboravan koncert već na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala. Dan kasnije jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim ekskluzivno će na Jazu obeležiti 15 godina od najveće žurke svih vremena u njegovom rodnom Brajtonu. Na festivalu ove godine će, u subotu 15. jula, nastupiti jedan od najprepoznatljivijih muzičara Sean Paul. Istog dana nastup će imati i zvezda u vrtoglavom usponu i tvorac megahita “FeelDJ Mahmut Orhan. Pravu uvertiru u veliku žurku pred nastup svetskih zvezda na plaži prirediće beogradski reggae bend Irie FM, jedan od najdugovečnijih bendova sa ovih prostora Atheist Rap, hip-hop trio Bad Copy kao i domaćini Sea Dance festivala kotorski tandem Who See.

A pravo sa Exita na Jaz ove godine stiže i kultna No Sleep bina čiji program predvode neka od najuzbudljivijih imena svetske andergraund scene Etapp Kyle, Max Kobosil, Amelie Lens, Denis Horvat, South London Ordnance, Space Dimension Controller, uz brojne regionalne i domaće izvođače.

Svim fanovima Sea Dance festivala dostupna je omiljena “4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene karte za Sea Dance i EXIT avanturu petu ulaznicu dobija na poklon! Ulaznice je moguće kupiti sa popustom od 50% u odnosu na finalnu cenu. Trenutna cena je 4, 490 dinara dok se jednodnevne cene ulaznica nalaze na popustu od 50%, broj je naravno ograničen.

Kako je bilo prošle godine možete pogledati u videu ispod:

Ostavite komentar: