Letarg nastupa prije Artan Lili u Zagrebu

Letarg
Artan Lili, beogradski noise-pop band, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u petak, 22. travnja, u sklopu promocije debitantskog uratka i vinilnog izdanja albuma. Kao predizvođač nastupit će kantautor Letarg.

Letarg je kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec), u tipičnoj rock formaciji, na prirodan i energičan način interpretirata svoje pjesme. Radi se o pop pjesmama koje istovremeno pokušavaju svojom jednostavnošću natjerati na ples te iznenaditi svojom kreativnošću i lucidnošću. Debitantsko izdanje “Paravan” iz 2014. odiše starim, reskim i sirovim zvukom koji se provlači kroz moderno skladane pjesme. Početkom ove godine s koncertnom ekipom izbacuje “Faze Budnih Sanjara”, a za razliku od debitantskog uratka, radi se o konceptualnom izdanju gdje svaka pjesma predstavlja jednu fazu tijekom prekida veze. Izdanje krase melodični pop rock aranžmani koji koketiraju s post punk energijom. Sva izdanja rađena su na principu DIY kulture gdje samu produkciju, mix i mastering potpisuje Letarg, dok u aranžmanima sudjeluje i njegova koncertna ekipa.

Artan Lili u Tvornicu dolaze na krilima debitantskog albuma koji ih je stavio pod povećalo regije. Nastavak na to je i novi autorski rad, a objavljen je prvi singl i spot s drugog nadolazećeg albuma “New Deal”, pjesma “Ono što te neće”, u audio produkciji Gorana Crevara i režiji Staše Tomića.

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 50 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Ostavite komentar: