Let 3 najavili Antivalentinovo

Riječki rockeri Let 3 najavili su svoj veliki koncert simboličnog naziva AntiValentinovo, u petak, 12. veljače 2016. godine u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Ovo će biti njihov prvi samostalni koncert, nakon promocije novog albuma u Laubi. Za sada se ne zna što se na AntiValentinovu može očekivati, ali sigurni smo kako će biti spektakularno, kao uostalom i na svim njihovim koncertima.

Na koncertu slogana “Ništa ljubav, samo karanje” ekskluzivno će se po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti novi studijski album Leta 3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’!

Bend postoji od 1987. godine, a iza sebe ima niz uspješnih albuma, ali i pjesama. Poznati su po svojim scenskim nastupima, kao i po nesvakidašnjim tekstovima. Da je njihov rad cijenjen pokazuju i dodijeljene glazbene nagrade u različitim kategorijama.

Let 3 su odlučili biti darežljivi, stoga za cijenu jedne ulaznice na koncert mogu doći dvije osobe. Jedna ulaznica za dvoje prodavat će se po cijeni od 80 kuna u pretprodaji i 100 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti od ponedjeljka, 9. studenoga, u sustavu Eventima i Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci.

Ostavite komentar: