brkovi

Laka poklanja besplatan koncert Beograđanima

lakaZa Laku, sarajevsku muzičku atrakciju koju čine Elvir i Mirela Laković, vlada mišljenje da je najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni. U Beogradu ih dugo nije bilo, a u Novom Sadu do sada nikada nisu nastupali.

Premijerni nastup u Novom S​adu pripremaju za subotu, 18. april, kao specijalni gosti na koncertu Obojenog programa​​ u klubu The Quarter, a u prestonici će nastupiti u nedelju, 19. aprila, u Mikser House-u na velikom besplatnom koncertu koji će pokloniti Beograđanima.

Laka na muzičkoj sceni egzistira još od davne 1998. godine, a 2008. godine je postao i evropska atrakcija kada je sa hit singlom “Pokušaj” predstavljao Bosnu i Hercegovinu na izboru za pesmu Evrovizije. Zahvaljujući ekstravagantnom stilu, maštovitoj scenografiji, inspirativnim kostimima ​i izvrsnom smislu za humor, Laka je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni. Sa pesmom “Pokušaj” Laka je ovenčan i MTV nagradom za Best Adriatic Act, a u kolekciji ovog šarmantnog muzičkog sastava su i nagrade Davorin (za rock pesmu 2003. godine – singl “Mor’o”), Indexi  (nagrada za debitantski album “Zec”)​, RSG (nagrada za pesmu godine “Zec”).​

Ostavite komentar: