Kuzma & Shaka Zulu i Krešo & Žuvi održavaju zajednički koncert u Tvornici kulture

Krešo i Žuvi 01

Krešo i Žuvi

Splitske legende italo disco-synth zvuka Kuzma & Shaka Zulu te pioniri teretana rapa Krešo i Žuvi dolaze prodrmati Tvornicu Kulture u petak, 18. studenoga. Bit će to njihov najveći zajednički koncert do sada.

Splitski italo disco dance duo Kuzma & Shaka Zulu od osnutka 1993. godine na glasu su kao vrsni zabavljači. Poznati su po duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Već su puna dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika te su prerasli u svojevrstan fenomen koji puni klubove i koncerte. Kuzma & Shaka Zulu iza sebe imaju četiri studijska albuma. “Prva liga” je prvi album koji je izrodio hitove “U mojoj ulici”, “Vozimo se, vozimo”, uslijedio je “Lito ide mala” s istoimenim singlom i jednom od kultnih pjesama benda. Treći album “Idemo na more” donosi istoimenu stvar kao i “Popi’ pivu, skoči u Rivu”. Nakon duže studijske pauze 2010. bend objavljuje album “Di ćemo večeras”.

Dvojica splitskih MC-a Krešo i Žuvi se priključuju ovom koncertu. Krešu Bengalku mnogi znaju kao člana Kiše metaka, a još prije toga kao čestog gosta na albumima Dječaka. Žuvi je na sceni odradio znakovit staž kao član bendova Ruganje, Extra i Mod Squad, a kad se preselio sa Blatina na Split 3, postao je Krešin susjed i uskoro je nastao njihov prvi zajednički album “Brokva”.

Ulaznice su u pretprodaji 40 kn, dok će na dan koncerta ta cijena biti 55 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Klub Šibenčana – svaki dan od 18:00 – 23:00
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
• Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
• www.entrio.hr

Ostavite komentar: