Kristali, Zoster i Pips, Chips & Videoclips u februaru u Novom Sadu i Beogradu

Zoster

Zoster

U SKCNS Fabrika 13. februara zajednički koncert održaće Kristali, mostarski Zoster i Pips, Chips & Videoclips, dok će dan kasnije (na Dan zaljubljenih) nastupiti u beogradskom Domu omladine.

Kristali

Kristali

Beograd, Zagreb i Mostar oduvek su imali kulturološke poveznice, a bendovi Kristali, Pips, Chips & Videoclips i Zoster imaće priliku da učvrste veze između pomenutih gradova i država, i da pokažu koliko geografska određenost ima uticaja na muzičke stilove koje bendovi iz tih gradova i država neguju.

Beogradski sastav Kristali nedavno je održao koncert za pamćenje povodom dvadeset godina rada, pred vidno raspoloženom publikom koja je čitah njihov dosadašnji opus pevala zajedno sa bendom. Aktuelni singl i – kako su ga brojni kritičari nazvali – letnji hit “Divan dan“, uvertira je u novi album na kome bend uveliko radi.

pips_chips_videoclips

Pips, Chips & Videoclips

Na krilima rasprodane male dvorane Doma Sportova u Zagrebu popularni Pipsi će imati priliku da se na pravi način predstave publici u Srbiji. Bend koji svakom svojom svirkom ostaje odličan, pred publikom u Srbiji izvešće plejadu nekih od najvećih i najvažnijih pesama u svojoj diskografiji počevši od debitantskog klasika “Shimpoo Pimpoo”, pa sve do aktuelnog i hvaljenog “Walt”, koji je dobio ovogodišnju prestižnu nagradu Porin za najbolji album rok muzike

Za nedavne koncerte mostarskog benda Zoster u Novom Sadu i Beogradu karte su se tražile mesec dana unapred, te je pored koncerta u Crnoj kući, dan kasnije u prepunoj sali Amerikana Doma omladine, bend odsvirao još jedan, dva dana kasnije, u klubu Lazino tele. Album “Srce uzavrelo” koji će publici doneti ukupno deset novih pesama, najavljen je singlovima “Gavrilo“ i “Brod koji tone“ i posle brojnih odlaganja, očekuje se njegov definitivan izlazak polovinom januara.

Ulaznice za novosadski i beogradski koncert će biti puštene u prodaju od ponedeljka, 29. decembra.

Novi Sad: Prvih 50 kompleta po ceni od 1400 RSD (CD Shop Mungos), pojedinačna cena ulaznica u pretprodaji 900 RSD (CD Shop Mungos i Eventim), na dan koncerta 1100 RSD (CD Shop Mungos i Eventim).

Beograd: Prvih 50 kompleta po ceni od 1600 RSD (Felix Shop), pojedinačna cena ulaznica u pretprodaji 1000 RSD (Felix Shop i Eventim), na dan koncerta 1200 RSD (Felix Shop i Eventim).

Ostavite komentar: