Kralj Čačka u SubBeernom centru

U subotu 17. februara, Kralj Čačka nastupiće u SubBeernom centru, sa početkom u 21:00.

“Nastup u SubBeernom centru biće naš poslednji pred ulazak u studio i snimanje pesama za drugi studijski album. 17. februara biće lepa prilika da se čuju neke nove pesme, biće više bluza svakako, mada se i dalje trudimo da nas žanrovi ne limitiraju i da slobodno istražujemo i učimo i o sebi i o drugima”, rekao je Kralj lično pred beogradski koncert.

Tokom 2017. godine Kralj Čačka je svirao na najvećim festivalima u zemlji i regionu, kao što su Exit, Arsenal fest, Mountain Music, Arlemm, Ferragosto Jam, Koncert godine… ali i kao specijalni gost Darka Rundeka pred više od 10.000 gledalaca na Tašmajdanu.

Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju. Za one koji vole reference, Žikica Simič je rekao “Opasnom magistralom – preko raskrsnica i pored stranputica – sa gitarom preko ramena, kao junak starih dobrih filmova, Kralj je stigao na rok scenu. Sa sobom je doneo mudre, lepe i gorke pesme, u kojima se iskrenost i autentičnost oštro suprotstavljaju izopačenostima ovog vremena. Pararokerske muzičke idiome – kao što su kabaretska pesma, ulični moritat, kantri lament, bluz žalopojka ili pozorišni song – prilagodio je svojoj umetničkoj viziji.”

Prvih sto ulaznica dostupno je po ceni od 400 dinara, pretprodajna cena biće 600 dinara, odnosno 800 dinara na ulasku u SubBeerni centar, na veče koncerta. Pretprodajna mesta su Šikarica (Skadarska 22) i OUR Pub (Beogradska 71).

Ostavite komentar: