brkovi

Konkurs za urednika beogradske redakcije Balkanrocka

Muzički portal Balkanrock.com se razvija i želeo bi da se i Vi razvijate sa njim. Zato su nam potrebne nove snage u beogradskoj redakciji Balkanrocka.

Mi smo organizacija koja raste i širi se, prati trendove i muzička dešavanja na ex-Yu prostoru. Mladi entuzijasti, zaljubljenici u muziku i pisanu reč, okupljeni u redakcijama u Nišu, Beogradu, Zagrebu i Novom Sadu već deset godina izveštavaju sa aktuelnih festivala, koncerata i klupskih nastupa, daju prikaze najnovijih domaćih i svetskih izdanja, predstavljaju muzički ukus samih muzičara i galerijama fotografija vizuelno dočaravaju različite muzičke događaje. Balkanrock.com nije samo muzički portal, Balkanrock je rastuća porodica.

Ukoliko si entuzijasta i smatraš da je digitalno novinarstvo budućnost, uživaš u muzici i voliš da pišeš o njoj, imaš iskustva u timskom radu i voleo/la bi da radiš u dinamičnom okruženju, onda si ti prava osoba za nas.

Nećemo te lagati da će ti biti baš lako u početku, jer svaki start i jeste težak. Ali ćemo zato svi biti tu za tebe jer dogovor (Balkanrock) kuću gradi.

Sa nama ćeš moći da ideš na koncerte i festivale u zemlji i regionu, učestvovaćeš u radu redakcije u Beogradu sa iskusnom ekipom novinara i fotografa, ali i sa početnicima kojima će biti potrebni tvoji saveti. Svojim iskustvom i kreativnim predlozima pomoći ćeš da jedna dobra i zabavna priča postane još bolja.

Neophodno je samo da dobro poznaješ gramatička i pravopisna pravila srpskog jezika, da solidno vladaš engleskim jezikom, da umeš da koristiš Internet, posebno da radiš u WordPress okruženju. Tvoje prethodno iskustvo u radu u medijima biće dodatni plus, kao i posedovanje diplome iz oblasti novinarstva.

Svi ljudi puni energije i inicijative, spremni da uče i napreduju svoj CV mogu poslati na redakcija@balkanrock.com najkasnije do 15. maja 2018. godine a mi ćemo najkasnije nedelju dana od završetka konkursa obavestiti kandidate o rezultatima. Na isti mejl možete se javiti i ukoliko imate pitanja i nedoumice u vezi sa konkursom.

Ostavite komentar: