brkovi

Koncertna promocija novog albuma benda Sink

Dogadjaj poznatiji i kao koncert grupe Sink i Random, koji će popuniti vaš datum na kalendaru 20. maja u Domu Omladine, je, pre svega, i koncerta promocija ovog beogradskog rok/metal benda.

Osnovan 2010. godine, alternativni rok bend Random iza sebe ima dva samostalna EP-a, “Smile and wave” iz 2015. godine i “Rewind” iz 2016., kao i mnogobrojne nastupe po reginu i reginalnim festivalima, kao što su Exit, Demofest i BARF. Bend odlikuje karakterističan zvuk, energična muzika i izražajan ženski vokal muzičarke Angeline Kačunković, koji će u Domu omladine Beograda publici predstaviti još zreliji zvuk.

Nakon samostalnog izdanja,Sve što nisam ja iz 2014., kao i dva singla Tvoj svet/Zauvek i nikada i Trn/Tišina i ćutanje, od kojih je drugopomenuta numera Tišina i ćutanje pažnju Balkanrock-a preusmerila na ovaj bend, našavši se na listi 10 najboljih pesama iz 2013. godine, bend je nastavio sa promocijama pesama i sa novog albuma Pred stubom srama…”. Upravo će 20. maja publika imati priliku da čuje kompletnu songlistu ovog albuma, kao i najpopularnije numere sa albuma “Sve što nisam ja”. Pored velikog broja nastupa, publika je sa novim materijalom mogla da se upozna i uz pesme Dolmen i Nioba, objavljene kao deo live session-a snimljenog u studiju RTV Vojvodina. 

Samo šest dana nakon beogradskog koncerta, dakle 26.maja, Sink i Random će nastupiti u novosadskom CK13 zajedno sa novosađanima Cheap Moonshine.

Karte za oba koncerta će se prodavati po ceni od 200 dinara na ulazu u klub, a početak je najavljen za 21h.

Ostavite komentar: