brkovi

Koncerti Sane Garić u Beogradu i Novom Sadu

U predstojećem periodu najavljujemo koncerte čuvene Sane Garić, koja će 29. decembra održati nastup u Kvaki 22 u Beogradu, a onda i u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sana Garić, sjajan vokal koji muzičkim poznavaocima je poznata po radu u grupama “Xanax”, “Svemirci” i “Beograd”. Sana je ovog puta oko sebe okupila sjajne muzičare i napravila debitanski album “Svet za nas”.

Na koncertu koji će biti održan 29.decembra u Kvaki 22 zajedno sa Sanom, vokal i klavijature, nastupiće Feđa Tom Franklin, bubanj i perkusije i Pavle Popov, klavijature i gitara. Nakon ovog koncerta, bend će nastupiti i 13.tog januara u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Publika će imati priliku da čuje album u celosti, kao i dobro poznate hitove u novim elektrosint aranžmanima. Zvuk koji možete očekivati je mešavina elektro, vintage i pop sint, koji vas sigurno tera na ples sa osmehom na licu, a nežan i emotivan glas Sane Garić će vas sigurno oduševiti.

Nakon zapaženih nastupa na festivalima kao što su EXIT, Drimon, Avant Music Festival, Kvir_feminist_actziya, Krüzer Medika, Uho, grlo, noise.

Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević – Rahmanee.

Ostavite komentar: