brkovi

Hladno Pivo “zatvara vrata” u Beogradu

Hladno PivoLegnedarni pankeri, Hladno Pivo, će 26. februara 2016. godine održati koncert u beogradskoj Hali Sportova u okviru regionalne turneje “Dani zatvorenih vrata” na kojoj promovišu istoimeni album.

Četiri godine od njihove poslednje svirke u Hali Sportova, Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki će ponovo napraviti koncert za pamćenje. Na repertoaru će se naći sve od prvog albuma “Džinovski“, pa do najnovijeg “Dani zatvorenih vrata“.

“Svirka u Hali sportova bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo… U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar” poručuje frontmen Mile Kekin.

Ulaznice za koncert biće u prodaji od ponedeljka 7. decembra na svim biletarnicama Eventima i DD Tickets i to po sledećim cenama:

  • prvih 1000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 dinara,
  • drugih 1000 ulaznica će se prodavati do 1. februara 2016. godine po ceni od 150 dinara,
  • a preostale ulaznice po ceni od 350 dinara.

Novogodišnji pokloni za najvernije fanove

Producent koncerta u saradnji sa DD Tickets servisom je za prvih 100 najvernijih fanova benda Hladno Pivo pripremio i novogodišnji poklon – uz jednu kupljenu ulaznicu, druga se dobija gratis.

Da bi dobili ovaj poklon, svi zainteresovani bi prvo trebalo da na oficijelnoj Facebook stranici eventa potvrde svoj dolazak na koncert i da sa linka https://www.facebook.com/events/172374043114747/ preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj Facebook cover.

Zatim, u ponedeljak 7. decembra (izmedju 8.30 i 16.30h) dodjite na biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) i budite medju prvih 100, koji će kupovinom jedne karte po ceni od 900 dinara, dobiti i jednu kartu gratis za dugo očekivani koncert Hladnog Piva.

Ostavite komentar: