Kompletan program sutrašnjeg 41. KST maskenbala

Tradicionalni 41. maskebal Kluba studenata tehnike održaće se u subotu 27. decembra, a na njemu će nastupiti Marčelo, Zemlja gruva, Deca loših muzičara i mnogi drugi.

Mejn stejdž predvodi Marčelo, koji je najavio da će on i njegova ekipa biti ’vrlo konceptualni’, Zemlja gruva, koja svoju masku još ne otkriva, Deca loših muzičara i pobednik Demo festa Strah od Džeki Čena.

Na Rege i Ska stejdžu nastupa jedan od retkih domaćih bendova potpuno fokusiran na ska zvuka – Samostalni Referenti, koji (uz smeh) najavljuju čudesan nastup i priliku da navuku ljude na ska zvuk, tu je Hornsman Coyote, Shuffle, mladi bend iz Aranđelovca, kao i King Calypso Selectah.

Tu su još i Dens stejdž rezervisan za Dj Bdata Džutim (aka Timbeta) i Dj Rahmaneea, Etno stejdž na kome nastupa Bane Mojičević, kao i tradicionalni Dj stejdževi Diskoteka 41, Hard & Heavy, 80-e, 90-e i Silent Disco.

Karte se mogu kupiti u prostorijama kluba u petak do 17 časova, kao i od 22-02, po ceni od 1300 dinara, a takođe se mogu nabaviti i u Zla shteku u TC Sremska. U subotu od 9-17 su 1500, a na samom ulazu biće 1900 ako ih ostane.

Ostavite komentar: