brkovi

Klub studenata tehnike slavi 61. rođendan

Klub studenata tehnike slavi 61 godinu postojanja.

Klub Studenata Tehnike jedini je studentski klub koji može da nam posvedoči o vremenu komunizma, veselih osamdesetih, kriznih devedesetih, i o godinama novog milenijuma. Još od davne 1954. godine mladi inženjeri, studenti tehničkih fakulteta, uzdižu KST na mesto gde se danas nalazi, i ono što danas predstavlja, dok je ujedno i najstariji studentski klub na Balkanu.

U prethodnih godinu dana u KST je održano nekoliko većih koncerata, na otvaranju bašte nastupili su Eva Braun, Samostalni Referenti, Voodoo Popeye i Irish Stew, u junu je održan i koncert bend Brkovi, baštu su punili i Pero Defformero, dok se za koncert benda Who See tražila karta više. Bašta je zatvorena u oktobru kada su nastupili Prljavi Inskpektor Blaža i Kljunovi, KBO, Mortal Kombat i Cassidy’s Brewery, da bi tačku na koncerte stavio tradicionalni prednovogodišnji KST-ov maskenbal.

Rođendansku žurku klub će proslaviti u subotu kada je veče muzike osamdesetih, a do tad zagrevanje uz Shake That Thing u sredu, Veče grupa Goblini i Hladno Pivo u četvrtak, i Can’t Stop The Rock I EBM u petak.

Ostavite komentar: