brkovi

KKN objavili singl “Prekidi ponovo” i najavili koncerte u Novom Sadu i Beogradu

Kanda Kodža i NebojšaPosle dve i po godine od objavljivanja aktuelnog albuma “Volja za Noć” i turneje širom regiona, Kanda Kodža i Nebojša objavili su novi singl “Prekidi ponovo“. 

Nenad Pejović – Neško, gitarista KKN-a ovaj razmak objašnjava kao tradiciju: “Aktuelni album ,”Volja za noć” objavili smo krajem 2014. godine i te dve godine razmaka su spontano postale praksa poslednjih desetak godina. Očigledno nam takav tajming odgovara…”

Novi singl dostupan je na Deezeru i svim relevatnim digitalnim servisima za stream i download i samo je deo obeležavanja 25 godina rada benda.

Kanda Kodža i Nebojša pripremaju i dva velika koncerta u Novom Sadu i Beogradu, povodom proslave 25 godina postojanja. “Novosadsku publiku smo oduvek doživljavali kao pristojnu, vernu i dobro obaveštenu! Toliko sjajne muzike je došlo iz Novog Sada… sigurno je da upravo publika ima dobar udeo u tome”, kazao je Neško. Koncert u Novom Sadu održaće se 19. novembra u Fabrici, a ulaznice se prodaju po ceni od 600 dinara (800 dinara na dan koncerta).

Beogradski koncert održaće se u Mikser House-u prvog dana nove 2017. godine: “Kada smo počinjali sa prvojanuarskim koncertima, svirke u postnovogodišnjem mrtvilu su bile više andergraund incident nego uobičajen deo praznične ponude u prestonici, što je danas slučaj. Počelo je tako što su nas bukirali za svirku u klubu “Pazi škola” početkom 2005. To nam se svidelo, pa smo već od sledećeg januara rešili da nastavimo sa tim terminom i tako to traje do danas. Svi se ponašaju nekako rasterećenije tih nekoliko prazničnih dana… Uglavnom sa prvojanuarskih svirki pamtim nasmejane ljude, pa nas ta atmosfera obično ponese da sviramo ono što inače u formalnijim koncertnim okolnostima ne radimo – nove pesme, improvizacije, obrade…” dodao je Pejović. Promotivna karata za beogradski koncert je 800 dinara.

Ulaznice za oba koncerta dostupne su na Gigs Tix prodajnim mestima.

 

 

Ostavite komentar: