brkovi

Khors, Apostate & Ashen Epitaph u petak u Novom Sadu

khorsU novosadskom klubu Quarter u petak će biti održana svirka koja bi mogla da privuče fanove ekstremnijih pravaca i čvršćeg zvuka, budući da nastupaju pagan black metalci Khors, doom death metalci Apostate, kao i domaći Ashen Epitaph, jedan od najznačajnijih death metal bendova na domaćoj sceni.

Khors i Apostate dolaze iz Ukrajine i ovo će im biti prva prilika da se predstave našoj publici u okviru tekuće turneje, kao i da promovišu nove albume koji su izašli ove godine. U pitanju su „Night falls onto the fronts of ours, koji je Khors izdao za Candlelight records, kao i Apostete-ov “Time of terror”. Oba benda su veterani na sceni, posebno Apostate koji postoji još od 1993. godine. Shodno tome lako je zaključiti da imaju bogate diskografije, te da će prisutni moći da čuju i pesme sa prethodnih albuma. Ashen Epitaph je uvek rado viđen gost kod novosadske publike, tako da će sasvim adekvatno da upotpuni program ove večeri svojim beskompromisnim death metal-om formiranog pod uticajem stare škole ranih ’90-ih godina.

Dodatna zanimljivost u okviru svirke će biti i izložba ručnih radova novosadske umetnice Regine Kozlik, koja je prilično poznata u underground krugovima po svom izrazitom talentu i originalnošću, koji se manifestuju kroz njene rukotvorine veoma privlačne ljubiteljima metala.

Početak se najavljuje za 20h, ulaznice u pretprodaji iznose 500 dinara, na dan koncerta 800.

Satnica:

  • 20:30h – ulaz
  • 21:00h – Ashen Epitaph
  • 22:05h – Apostate
  • 23:20h – KHORS

Ostavite komentar: