Kepa & Free Sprits u Beogradu

Albumom u produkcij PGP/RTS i koncertom „Zaveštanje“u Studentskom Kulturnom Centru u Beogradu 22/12. 2017 počinje jedno novo kulturno i rok poglavlje u Srbiji. To je novi kragujevački rok bend KEPA & FREE SPIRITS.

Bend nastavlja tradiciju proslavljenog kultnog benda SMAK svirajući legendarne hitove grupe SMAK u novijim i modernijim aranžmanima. Bend KEPA & FREE SPIRITS ćine:
Slobodan Kepa Stojanović je jedan od osnivača i stalni članov grupe SMAK, koji je toj grupi dao pečat kretivnim i jedinstvenim načinom muziciranja na bubnjevima. Poasle spstvenog brodoloma i zdravstenih problema gde je morao ponovo da uči da hoda i da svira, živa legenda vraća se ponovo još jači i kreativniji sa novim životnim iskustvom.
Jovan Zmaj Jovanović mladi virtuozni basista, koji svira na savremeni način, moderno, tačno ritmički a vedro se poigtava sa njkomplikovanijm harmonijama i ritmom.
Mihael Fafa Stojanović gitarista i jedan od najtalentovanijih mladih kragujevačkih muzičara, ali ujedno i mozak cele družine, osmislio je i razradio aranžmane grupe SMAK i učinio ih takvim da su prihvatljivi i za stare fanove SMAK-a kao i nove generacije , koje se nisu ni rodili kada su poznati hitovi nastal i kada su se izvodili.
Profesor Ana Popović vokal. Grandiozni moćan vokal, erupcija emocija, snage i kreativnosti, koja se sa lakoćom nosi sa snagom muzike i zahtevnog pevanja u zahtevnim aranžmanima, jednom rečju Diva sa naših prostora.

Grupa KEPA & FREE SPIRITS je jedna moderna priča koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnoduđnim, jer svi oni koji je čuju a voleli su SMAK, voleće ga još više a zavoleće i FREE SPIRITS, koji su se trudili da modernijim aranžmanima ne umanje vrednost grupe SMAK, nego naprotiv da daju tim pesmama novi život, i SMAK učine besmrtnim.

Ostavite komentar: